Tisztelt Vásárlóink!
H-P 10-18 óráig nyitva a Babaklinika.

Babaklinika Bt. Múzeum Krt. 5.
+36(20)3219963
babaklinika@gmail.com
© Babaklinika 2009-2020

Gondoltunk a kisebb pénztárcával rendelkezőkre és kialakítottunk egy kosarat, ahol régi olcsó játékbabákat árulunk, melyeket felújítottunk és így a régi igazi játszható babák újra életre kelnek. A nagy komód tele van csodaszép ruhákkal, így minden kis vevőnk kedvére választhat ruhatárat is a babájának.

Újdonság az életünkben az a rengeteg maci, amelyeket behoznak hozzánk javításra. A régi 50-60 éves szalmával tömött macikon át a mai mosható, illetve elemes macikig mindegyiket javítjuk. Visszaállítjuk a szőrös kedvencek régi formáját, új macifület, maciszemet, maci-tappancsot és még macihangot is tudunk javítani.
Természetesen a mi világunknak is van egy külön apró szobája, ahol a porcelán fejű egészen kivételes értéket jelentő babák találhatóak. A gyűjtők évek óta visszatérő látogatóink, és számukra is tartogatunk kincseket, amellett, hogy visszaadjuk karját, szemét, haját az öreg szépségeknek.

Kivételesen jól kell dolgoznunk, mert elsősorban gyerekeknek és mindenkinek, akiknek fontos a babájuk és macijuk, mi nekik javítunk, alkotunk. Utolsók vagyunk ebben a szép szakmánkban, a többi javító család nem tudta folytatni, átadni a szakmát, így mára a Babaklinika maradt az utolsó doktora babáknak, mackóknak országunkban.

Mi úgy élünk, éltünk ebben a játékvilágban, mint a mesében: a különleges és drága külföldi daraboktól az egyszerű rongybabákon át szakadt, rongyos maciig, ezernyi fajta fordul meg a kezünk alatt.
A polcokon különböző korszakok játékai sorakoznak egymás mellett: festett porcelán, papírmasé, tömörgumiból és műanyagból készült babafejek. Zsákszámra áll a kincsnek számító kéz- és lábgyűjtemény: ha szükség van rá, addig keresünk, amíg rá nem találunk a megfelelő darabra. Lecsukódó szemek, brumihang, igazi hajból készült paróka, kaucsuk láb-fej, csipkeruha: mindent meg tudunk reparálni, meg tudunk varrni. Nem ismerünk lehetetlent, bár a csodára kicsit várni kell. Mi csodát teszünk a legkülönbözőbb korú és anyagú babákkal és macikkal.