Babaklinika Bt. Múzeum Krt. 5.
Nyitva: Hétfő-Péntek 10:00-18:00
Telefon: +36-1-2672445, +36-20-3219963
babaklinika@gmail.com
© Babaklinika 2009

Sokféle öröm létezik egy szakmában, nekünk a legnagyobb, amikor felszárad a kisgyermekek könnye, ahogy kézbe veszik meggyógyult babájukat, illetve macijukat, vagy amikor a nagymamák szeme elhomályosul, ahogy meglátják régi kedvencüket, szépen, frissen, új ruhában- s ők már tudják, kis unokájukat is mennyi mesés kaland várja az Ő régi babájukkal.

2014. január

Az időutazásnak is beillő aprócska Múzeum körúti üzlet története, a mi családunk történetének egy meghatározó szelete egy nagy szerelemmel kezdődött, még a múlt század elején. Több generációnak adott munkát, nagymamánk, dédink és édesanyám szelleme lengi ma is körül a régi javító sarkot, eszközöket, a kislámpa fényénél - hátul az üzlet eldugott mélyén. 2013 tavaszán innen búcsúzott édesanyám, és indult a legnagyobb kaland felé, a nagyszüleim, dédszüleim után. Amikor Ön, kedves olvasóm betér ismét vagy tán először megújult üzletünkbe látni és érezni fogja történetünk illatát, melegségét. Ma már csak én, egyedül állok a pult mögött, vagy ülök a Singer varrógépnél és dolgozom ebben a varázsvilágban.

"A régiek velünk vannak" mondta édesanyám, amikor még velünk volt, s valóban , Ő, a nagymamám, az öregeink, hiszem, hogy itt vannak velem, és mosolyogva nézik, ahogy megszépült, megújult üzletünkben, örömmel és töretlenül javítok, szépítek, mosolyt varázsolok. A következő generáció, még várat magára, de addig is Múzeum krt 5. Babaklinika, ahol nagy szeretettel várom a gyógyulni vágyó babákat, macikat, plüssállatokat, kedvenceket, és természetesen az ő tulajdonosaikat.

Judit